Најдете ја идеалната партнер компанија

Обезбедуваме широка база на податоци за дМСП и МНК од Северна Македонија

Откријте разновидност по индустрии во Северна Македонија

Филтрирајте по индустрија

Агрикултура; плантажи; други рурални сектори

Основно производство на Метали

Хемиски индустрии

Трговија

Градежништво

Образование

Финансиски услуги; професионални услуги

Храна; пијалоци; тутун

Шумарство; дрво; пулпа и хартија

Како функционира процесот?

Во три едноставни чекори го добивате потребниот партнер

Креирајте профил

Креирајте профил на вашата компанија со додавање на основни информации, индустрија, активности и контакт информации. Вашата компанија ќе биде наведена во соодветната категорија.

Пребарајте компанија

Пребарувачот ви овозможува да пребарувате совршена партнер компанија преку повеќе чекори на филтрирање. Може да ја пронајдете вашата партнер компанија по индустрија, по локација, итн ...

Поврзете се со партнер

Динамичната платформа ви овозможува да комуницирате со партнер компанијата преку веб-страницата, а единствената работа што треба да ја направите е да ја оставите вашата адреса за контакт.