Опис

ДЕЛМА постои од декември 1992 година. Во моментов има 10 вработени.
Специјализиран е за: Подготовка на резервни делови според документацијата на клиентот или според постојниот дел за кој цртаме цртеж, а потоа го обработуваме; Поправки на поскапи делови и нивно враќање во оригинална функционална мерка. Поправка на машината.

 

Број на вработени?

10

 

Главна дејност?

Изработка на метални резервни делови.

 

Каков производ нуди вашата компанија?

Производство на резервни делови за документација (за машини), Репарација на скапи делови.

 

Кои услуги ги нуди вашата компанија?

Работи на резервни делови за документација.

 

Дали имате соработка со мултинационална компанија во земјата?

Да.

 

Кои производи / услуги можете да ги понудите на мултинационални компании?

Работи на резервни делови за документација.

 

Кои стандарди ги поседува вашата компанија?

/

 

Веб страна
Следете не
Локација
Регион
mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review