Опис

Основана е во 1990 година, има 18 вработени и 5 експозитури во Битола, Штип, Струмица, Кавадарци и Охрид.

 

Број на вработени?

15

 

Главна дејност?

Привремени вработувања.

 

Каков производ нуди вашата компанија?

/

 

Какви услуги нуди вашата компанија?

Привремени вработувања.

 

Дали имате соработка со мултинационална компанија во земјата?

Да.

 

Кои производи / услуги можете да ги понудите на мултинационални компании?

Привремени вработувања.

 

Кој стандарди ги поседува вашата компанија?

ISO 9001.

 

Веб страна
Следете не
mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review