Опис

Основана во 1995 година, компанијата обезбедува консултантски услуги за даноци, сметководство и човечки ресурси. Бескомпромисни сме во својата работа и имаме 7 вработени.

 

Број на вработени?

7

 

Главна дејност?

Издавање стручно списание за даночни, сметководствени и работни односи.

 

Што произведува вашата компанија?

/

 

Кои услуги ги нуди вашата компанија?

Даночно советување, финансиско известување, финансиска анализа, HR консултации.

 

Дали имате соработка со мултинационална компанија во земјата?

Да.

 

Кои производи / услуги можете да ги понудите на мултинационални компании?

Данок, сметководство, консултантски услуги за човечки ресурси.

 

Кои стандарди ги поседува вашата компанија?

/

 

Веб страна
Следете не
mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review