Опис

Производител на црева за хидраулика, 120 вработени, започна со работа во 2011 година.

 

Кој вид производи / услуги произведува компанијата?

Хидраулични црева со висок притисок.

 

Кои се главните производи / суровини што ги купува вашата компанија?

Челична жица, гума и пластика

 

Каков вид на производи / суровини / машини и опрема купувате од домашни компании?

Обработка на алати и генерални материјали за производство

 

Кои се потребните технолошки стандарди за снабдувачот? Наведете ги специфичните потребни стандарди.

ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001

 

Веб страна
  • Nikola
    27/01/2020 at 17:07

    zdravo jas sum od sv nikole sakam da prasam za vrabotuvanje vo vasata firma

chat
Add a review